Reizen op maat

Persoonlijk reisadvies …

Verre Reizen vragen een behoorlijk budget en het is zo erg belangrijk om niet al te onvoorbereid aan de slag te gaan. Papier is verduldig zegt men, men ziet steeds landschappen en hotels onder een stralende blauwe lucht en alles wordt mooi en probleemloos voorgesteld in vele reisprogramma’s.

De realiteit is echter dikwijls erg verschillend.

Daarom is het zo belangrijk om u bij de keuze van een bestemming te laten bijstaan door een ervaringsdeskundige. De volledige werking van Amazing Tours steunt op vertrouwen en persoonlijk advies. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het reisadvies dat we u geven. We zijn meer dan gemotiveerd om u met kennis van zaken te woord te staan.

U kunt op ons rekenen voor onpartijdige objectieve info over die bestemmingen die we voldoende menen te kennen om u daadwerkelijk te kunnen bijstaan. Door de juiste informatie te geven, zorgen we voor tevreden klanten.

Uw Travel Experts zijn gepassioneerde en ervaren reizigers en kunnen vanuit hun eigen ervaring getuigen over meer dan 40 verre bestemmingen die ze zelf bezochten en beleefden. Van Vuurland – Argentinië tot Nieuw-Zeeland. Enthousiasme is zijn beste promotie.

waar en wanneer u het wilt

Uw Travel Experts komen naar u toe of spreken met u af waar en wanneer u dit wenst. Ook een afspraak ’s avonds of in het weekend vormt geen enkel probleem. Geheel vrijblijvend, zonder extra kosten. Een verre reis bespreken moet op een rustige manier kunnen gebeuren.

Onweerstaanbare reisvoorwaarden en scherpe prijzen

Amazing Tours werkt onder de licentie van Travel Experts (BTS Travel). Dankzij de inbedding in deze gekende reisorganisator, geniet u van aantrekkelijke volumekortingen en kunnen we u meest voordelige reisvoorwaarden en scherpe prijzen aanbieden. Wij reserveren rechtstreeks bij vliegtuig- en treinmaatschappijen. Tenslotte zijn wij de officiële partner van alle gekende touroperators waardoor we u altijd de beste promoties en last-minute aanbieden presenteren

Via uw Travel Expert profiteert u dus van het beste van alle werelden. U combineert onafhankelijk en deskundig reisadvies met de kortingen en promo’s van een grote reisgroep.