Reizen op maat naar Japan

Japan spreekt al eeuwen tot de verbeelding en blijft dat doen. Met een directe vlucht vanuit Brussel is Japan nog nooit zo dichtbij geweest. Dit bijzondere land biedt voor elk wat wils.Eeuwenoude tradities, prachtige tempels en tuinen, het mooiste handwerk, gadgets en manga, een heerlijke keuken,… en je kan er op een comfortabele manier met het openbaar vervoer rondreizen. Nergens anders zijn de treinen zo stipt en snel als in Japan.

We specialiseren ons in deze bestemming – naast onze groepsreizen bieden we reizen op maat aan voor mensen die graag met z’n tweetjes, met hun gezin, een groepje vrienden of met hun firma naar het land van de rijzende zon reizen. Er zijn talloze mogelijkheden. Nadat we een keertje samenzitten, stippelen we graag een route voor u uit aangepast aan uw wensen.

 

Elk seizoen heeft er zijn charmes: van lentebloesems tot de knalrode Japanse esdoorns in de herfst, winterfeesten in Hokkaido, en vuurwerk en traditionele feesten in de hete zomers. Op elk moment weet Japan z’n bezoekers te betoveren.

We werkten alvast verschillende voorbeeldprogramma’s voor u uit.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte of meer uitleg. We spreken dan graag een keer af en we werken dan een schets uit op basis van uw verwachtingen. We regelen uw hotels, de JR-Pass en eventueel een aantal excursies. Onze klanten reisden al om de meeste diverse redenen naar Japan. Een reis met gezinnen met kinderen, een route met focus op moderne architectuur of Japanse feesten, een reis met landbouwaccenten, een culinaire route of nog een andere interesse. Heeft u graag een mix van verschillende zaken of heeft u een uitgesproken voorkeur voor historisch erfgoed of natuur, een eerder actieve of zelfs avontuurlijke vakantie, een reis al dan niet volledig begeleid is, enz. In Japan kan het allemaal en we werken het graag voor u uit.

Op basis van uw wensen maken we In eerste instantie we een schets van uw reis. U kiest zelf de lengte van de reis en het comfort van de hotels. Eens de route vastligt, spreken we nog een keer af en krijgt u een uitgewerkt programma en een boekje met alle praktische info.

Waarom Japan?

Het land biedt een interessante mix van traditie en moderniteit. Futuristische wereldsteden zoals Tokyo en Osaka staan in fel contrast met de goede bewaarde tuinen en tempels van Kyoto en Nara. Laat je verrassen door de heilige Mt Fuji, dorpen in de Japanse Alpen, of verblijf in een Boeddhistische tempel in Mt. Koya. Ga fietsen tussen de rijstvelden of rust uit in een warmwaterbron.

Amazing Tours werkt onder de licentie van BTS – Travel Experts (5985) in Antwerpen.