reiservaringen in groep

Dank voor de onvergetelijke en mooie avontuurlijke, cultuurrijke en boeiende reis, die dankzij onze reisleider en de plaatselijke gids zeer succesvol is verlopen.

  • De reis was perfect voorbereid , geen onregelmatigheden, geen tekorten, geen leegten in het programma. Voor de “klant” zijn dergelijke reizen gemakkelijk , alles is geregeld en wordt ook uitgevoerd.
  • Deze reis was voor mij een meesterwerk. Daar heb ik geen andere woorden voor. We hebben veel gezien en gehad voor ons geld. De plaatselijke gids Ivo heeft ons niet overspoeld met uitleg over geschiedenis, namen en jaartallen, waar we niets aan hebben. Er werd voldoende aandacht besteed aan hoe de mensen leven en wat hun toekomst is.

Bedankt voor al de moeite.   We genieten  ten volle van onze reis.  We hebben al veel geluk gehad met het weer en met het zien van de dieren : neusaap (man,vrouw,baby), makaken, vliegende eekhoorn, pitviper, oerang oetan (moeder,baby,mannetje, Richie the big boss). Dit is schitterend! Grtjs vanuit Borneo

 Hartelijk dank voor de wondermooie, fantastische reis naar Myanmar. Het was een echte topper in al wat we al gedaan hebben. Wij vonden het superleuk dat we buiten de normale paden gegaan zijn in het  bezoeken, alsook in het  gebruik van de vervoermiddelen.

Namens ons beiden dank aan allen die betrokken waren met de organisatie en het goede verloop van de rondreis door Myanmar. De reis was voor ons zeker geslaagd, de vlucht en verplaatsingen verliepen zeer vlot en op tijd, de hotels en maaltijden waren  zeker in orde. Er was een grote variatie aan cultuur (veel pagodes maar toch mooi) natuur (wandelingen) ,en avontuur (rit met de vrachtwagen). De deskundige uitleg van de gids heb ik zeer gewaardeerd, naast het informatieve zette deze ook aan tot nadenken. Zeker positief vond ik dat ingepikt en tijd gemaakt werd voor onverwachte leuke gebeurtenissen.

We maakten vandaag een prachtige wandeling in Purmamarca met lama’s. Het was een heel toffe ervaring, iedereen was zeer tevreden over de tocht met die lieve beesten en we waren allemaal
heel enthousiast over de picknick nadien. Heel ontspannend in de mooie natuur met lieve mensen. Beter dan welk restaurant ook.
Argentinië is een mooi land met zeer veel variatie. Het is voor iedereen een unieke ervaring.
Bedankt alvast voor deze organisatie, de volledige feedback krijg je later nog.
Groetjes in naam van de ganse groep.

In zijn totaliteit gezien staat Japan nu aan de top van alle landen die ik bereisd heb.  Ik neem in aanmerking de organisatie van het land, zijn discipline die ik nergens zo aangetroffen heb, zijn glimlachend volk dat uitnodigt tot kontact en zoveel meer dat ik niet onder woorden kan brengen.

Als je dan nog in aanmerking neemt, de super crème de la crème reisleider Yves voor de groep heeft gezorgd…

In één woord : SUPER

H. uit Brugge

Beste liefhebbers van verre reizen,
We zijn net terug uit Japan en de reis was naar onze mening echt over heel de lijn een aanrader. De organisatie was echt zeer goed en we werden ondergedompeld in de cultuur, traditie , natuur en gastronomie van dit prachtige land.
M. G uit Tienen
            Goedemorgen Walter,

 Ik laat U even weten dat wij een fantastisch reis hebben gehad in Japan!

Een zeer goede reisleider als Yves heel lief, ook voor ons bij te staan in alles.

Een reis die ik zeker aanbeveel. heel apart, in de positieve zin van het woord.

mevrouw J. uit Maaseik

Graag een dankwoord gericht aan onze kloeke en gedreven reisleider, onze steun en toeverlaat in goede en kwade dagen op deze Japanse trip. Yves, je bent er  met glans in geslaagd je enthousiasme en kennis van dit unieke land met zijn rijke geschiedenis, cultuur, religie, tradities … met ons te delen en ons over te brengen. Wij bewonderen ook je onverdroten inzet en inspanningen om onder alle omstandigheden het iedereen naar haar of zijn zin te maken. Niet altijd evident in een groepsreis met een vrij bont gezelschap.
‘Chapeau’ dus voor je performance over de ganse lijn. Echt professioneel.
in naam van een tevreden groep in september 2014