nieuwsbrief

Geleidelijk aan komen er meer en meer perspectieven om op reis te gaan. Nu we onze dromen en verwachtingen om op wereldreis te vertrekken even ‘on hold’ moesten plaatsen, kunnen we wel weer  binnen de EU reizen. Ondertussen hebben we tijd gehad om een paar mooie ‘Amazing’ reisprogramma’s uit te werken naar enkele wel zeer bijzondere bestemmingen.

Op het kruispunt van Oost en West word je ondergedompeld in cultuur, tradities en ongerepte natuur. Laat je verrassen door Amazing Bulgarije

Griekenland hoeft wellicht geen introductie en staat wellicht al lang op je verlanglijstje. Het heeft dan ook alle ingrediënten voor een zomerse vakantie: de azuurblauwe zee, witte dorpjes, een rijke geschiedenis, een lekkere keuken,… We gaan naar Athene en eilandhoppen op de Cycladen.

Verder stellen we graag het nog onbekende maar verrassende Albanië voor. Momenteel is Albanië nog niet te bezoeken maar we gaan er toch van uit dat dit tegen september in orde komt. In september bieden we twee mogelijkheden aan om dit boeiende land te bezoeken.
Een 8-daagse reis langs de hoogtepunten van dit land aan de Adriatische kust, of een combinatiereis van Albanië, Macedonië en Kosova

Deze reizen willen we graag laten doorgaan voor kleine groepjes van maximum 10 personen onder Vlaamse begeleiding van Yves en met lokale gids.
De exacte data zijn in overleg nog te bepalen. Laat het zeker weten als je interesse hebt. Dan houden we je verder op de hoogte. Reis je liever met een eigen groepje, met je gezin, of wil je een aangepast programma – laat het ons zeker weten.