ervaringen in Japan

Klantervaringen

Heel veel klanten schreven een review op google. Dus google even ‘Amazing Tours Lier’ en je kan heer veel feedback lezen.

 

Net terug van een fantastische reis naar Japan. Op het vakantiesalon was het eerste contact met Yves reeds zeer positief. De geweldige voorbereidingen zowel mondeling toegelicht als wat de infobrochure betreft waren erg bruikbaar en hebben ons geweldig geholpen tijdens onze rondreis. De praktische tips hebben we ook zeer goed kunnen gebruiken. We verbleven in prachtige hotels die hij prima heeft uitgezocht. Ook ons verblijf in de ryokan en boeddhistische tempel was een enorme meevaller. We waardeerden zeker het aanbod van de gidsen die een enorme meerwaarde betekenden. Indien iemand naar Japan op reis wil kunnen we zeker Yves van amazing tours aanbevelen. Al zijn werk, de voorbereidingen, de bezorgdheid en zelfs de opvolging tijdens de reis waren buitengewoon . Echt top ! – Paul en Chris

Hierbij onze feedback over onze reis!

Programma: Super! Was voor ons een perfecte balans tussen steden – natuur, plus we hebben echt het gevoel Japan in zijn geheel te hebben gezien.

En dat uiteraard heb ik nog geen feedback gegeven over jou. Ik zal het zo zeggen, ik zal IEDEREEN die er nog maar aan denkt om naar Japan te gaan, jou aanraden. Je was er steeds voor ons, zelfs in het midden van de nacht.  Men zou al kunnen zeggen dat ik het contact zal missen ;-).

Shanna en Jeffrey, Antwerpen


Yves is een fantastische mens . Zijn professionele aanpak , zijn kennis , communicatie en proactieve instelling , niet enkel voor de reis , zorgen voor een ongelooflijke reis en vakantie ! Het heeft van ons Japans avontuur iets heel moois en uniek gemaakt . Echte aanrader .

Een aaneenschakeling van ontdekkingen, smaken, kleuren, ervaringen en ontmoetingen, en dat allemaal dankzij een perfecte voorbereiding, een reis volgens onze wensen uitgestippeld, en wanneer de typhoon roet in het eten wou gooien werd het programma in onderling overleg gewijzigd, ons verblijf verlengd, vluchten herboekt , en dit allemaal terwijl wij zorgeloos verder konden genieten van het inspirerende Japan.

Excellente service !

2 tevreden klanten, Lokeren

Dag Yves,

Ik wil je even laten weten dat alles hier super verloopt, we genieten van alle nieuwe ontdekkingen, hebben al veel gezien, geproefd, gewandeld en de sfeer mogen beleven van Tokyo. De dag met de gids  was echt een verrijking, ook door haar persoonlijkheid.

De sumo een intense beleving, en de home visit een heel prettige ervaring.

We zijn benieuwd om nog meer te kunnen zien en ontdekken !!!

Dank voor de vele info die we vooraf mochten ontvangen, dat maakt het makkelijker om onmiddellijk te kunnen functioneren

Mimi en Glenn, Lokeren

We hebben het gevoel een mooie en onvergetelijke reis te hebben mogen meemaken!

Nikko : Vonden we zeer leuk. Prachtige tempels in mooie natuur. De ryokan-ervaring vonden we voor 2 nachten écht super. Zeer aan te raden hotel. 2de dag zijn we ’s ochtends naar het meer en de watervallen geweest en namiddag met houten boot gaan varen op de stroom. 1,5 dag Nikko is inderdaad voldoende.

Kyoto : Noku hotel was top. Aanrader ook. We gingen ook naar Nara en Arashima. De kinderen vonden de herten en de apen zeker een leuke afwisseling wat hadden intussen een tempel en schrijn teveel gezien 😉 Ook de uitstap met de gids vonden we een toffe dag. De lunch bij de plaatselijke bevolking zullen we niet snel vergeten, echt heel leuk. 

Hiroshima : Gavia hotel is fantastisch gelegen en op kamers is weinig aan te merken. Hiroshima museum vonden we een must-see. Ook kinderen vonden dit indrukwekkend. 2de dag zijn we naar het eiland geweest met het water-schrijn. Ondanks dat het zeer toeristisch is vonden we dit toch leuke dag langs het water. Aan te bevelen.

Osaka : Het hotel was ook zeer goed. Osaka was misschien wel stad waar we een dag langer hadden kunnen blijven ten koste van dag Kyoto. Leuke vibe, ook met jong publiek. Vonden de kinderen leuk.

Algemeen :

· Japanners zijn zeer behulpzaam en plichtsbewust.

· Lost in translation : opvallend hoe moeilijk je terecht kan met Engels. Zelfs in hotels verstaan ze nauwelijks Engels waardoor het niet echt een makkelijk land is om te bereizen.

· Opvallend hoe veel cash geld je nog nodig hebt. Zeer vaak hoorden we dat er enkel cash betaald kon worden.

· De wifi router was een godsgeschenk 😉 zeer goede oplossing!

· Japan rail pas ook prima

Voila Yves, hierbij onze feedback. Bedankt voor de samenwerking. Ik vind dat je voor ons een mooie reis hebt uitgestippeld en we zijn zeker een referentie voor je!

Peter, Antwerpen

 

Onze reis naar Japan was een fantastische reis , bedankt om de organisatie op je te nemen.

Kyoto: wauw echt wauw, Nijo is vlot met het openbaar vervoer te bereiken en de ryokan hier was een droom. Redelijk prijzig maar je krijgt echt wel waar voor je geld, de concierge regelt zonder problemen reservaties, geeft goede tips om de reis memorabel te maken en zorgt voor thee en dessert elke avond. Deze kan ik echt iedereen aanraden.

Kinosaki onsen: 2 dagen zoals wij gedaan hebben is eerlijk gezegd enkel voor onsen-fans (zoals wij). De meeste touristen gaan genoeg hebben met 1 overnachting. Tsutaya ryokan is hier ook aan te raden gezien de bazin ook vlot engels spreekt en het qua ligging dicht bij de mooiste van de 7 onsen ligt.

In ieder geval nog eens bedankt om deze reis voor ons mee in elkaar te steken, we zouden het zo opnieuw doen.

Maaike en Ben, Antwerpen

 

 

Konnichiwa Yves-san,

Ondertussen terug in de dagelijkse sleur terechtgekomen, maar we teren wel nog op een fantastische reis ! Het programma zat heel goed in elkaar en dankzij de vele praktische info die we gekregen hadden van jou is alles vlekkeloos verlopen.

Tegen de middag op de eerste dag waren we al expert in de principes van een Washoku maaltijd. Was ook zeer goed dat dit heel vroeg in het programma zat omdat je onmiddelijk veel beter een Japanse maaltijd begrijpt. Het bezoek bij de familie Mikake was top, een memorabele 16de verjaardag voor Pieter-Jan.

Ryokan in Nikko was een top ervaring, inclusief onsen en verse vis met zeewier als ontbijt Een dag op stap met lokale gids in Kyoto was superfijn, iemand die echt toegevoegde waarde heeft gegeven, aan wie we heel wat vragen kwijt konden en op alles antwoord had. Maw ideaal om via hem meer te weten te komen over Kyoto maar ook over de dagelijkse levenswijze, rituelen..van de japanners. Is echt een” must have” in Kyoto. Dankzij hem hebben we ook een echte maiko gezien, vlakbij het geisha huis waar hij zijn theeceremonies verzorgt. Vermoedelijk zijn we de enige buitenlanders die dag die een Geisha gezien hebben, want in de Geisha wijk valt er op dat vlak niet veel te beleven.

De uitstap naar Hata en Harrie was een fijne afwisseling met leuke contacten met de lokale bevolking en alweer een zeer gastvrije en lekkere ontvangst.

Naoshima is een absolute aanrader als je van architectuur en kunst houdt en het is supertof om in het Benesse house te verblijven.  Naoshima zouden we niet hebben willen missen. Ook de tempel in Koyasan was zeer goed (ligging, maatlijd, onsen, en ochtendlijke beleving)

Kortom, het programma was in elkaar gestoken met Japanse precisie en dankzij jou tips & tricks volledig afgestemd op de Japanse service ervaring.

Al de reizen die we de afgelopen jaren hebben gemaakt, hebben we steeds met een andere organisatie gemaakt. We zijn er nu van overtuigd dat wat ook onze volgende reis zal zijn, we eerst zullen kijken of jullie dat land, regio ook aanbieden.

En je hebt zeker ook gelijk als je zegt iemand die eens Japan bezocht heeft , gaat nog terug. Dat gevoel is er zeker!

Koen en Kathleen

 

We willen je graag bedanken voor de mooie reis die je hebt voorbereid. Alles is prima verlopen.

Japan is een land om zeker naar terug te keren en we hebben veel geleerd van deze mensen. Vriendelijk, gastvrij, efficiënt, …

Elke dag mooie dingen gezien en steeds heel lekker gegeten.

Bedankt ook voor de speciale momtenten – het etentje bij het gastgezin was het een topmoment en de alternatieve tour naar het niet-toeristische platteland.

Als we nog mensen kennen die Japan willen ontdekken, zullen we je zeker aanraden.

Katrien, Grimbergen

 

Het was een geweldige reis! We zijn helemaal fan geworden van Japan en zoals je van het begin zei, willen we ooit nog wel eens terug 🙂

Iedereen zo behulpzaam, lekker eten (vooral in de Ryokan!!)prachtige natuur & cultuur.

De hotels lagen altijd makkelijk te vinden aan het station & waren allemaal tip top in orde!

Alvast heel erg bedankt voor alles zo goed te plannen en regelen!

Arigato gosaimazu! 🙂

Kurt en Karolien, Mechelen

 

In zijn totaliteit gezien staat Japan nu aan de top van alle landen die ik bereisd heb. Ik neem in aanmerking de organisatie van het land, zijn discipline die ik nergens zo aangetroffen heb, zijn glimlachend volk dat uitnodigt tot kontact en zoveel meer dat ik niet onder woorden kan brengen. Als je dan nog in aanmerking neemt, de super crème de la crème reisleider Yves voor de groep heeft gezorgd…In één woord : SUPER  H., Brugge

Graag een dankwoord gericht aan onze kloeke en gedreven reisleider, onze steun en toeverlaat in goede en kwade dagen op deze Japanse trip. Yves, je bent er met glans in geslaagd je enthousiasme en kennis van dit unieke land met zijn rijke geschiedenis, cultuur, religie, tradities … met ons te delen en ons over te brengen. Wij bewonderen ook je onverdroten inzet en inspanningen om onder alle omstandigheden het iedereen naar haar of zijn zin te maken.

‘Chapeau’ dus voor je performance over de ganse lijn. Echt professioneel.

een tevreden groep

Ik laat U even weten dat wij een fantastisch reis hebben gehad in Japan!

Een zeer goede reisleider als Yves heel lief, ook voor ons bij te staan in alles.

Een reis die ik zeker aanbeveel. Heel apart, in de positieve zin van het woord.

Ann VW, Maaseik

 

Beste liefhebbers van verre reizen, We zijn net terug uit Japan en de reis was naar onze mening echt over heel de lijn een aanrader. De organisatie was echt zeer goed en we werden ondergedompeld in de kultuur,traditie , natuur en gastronomie van dit prachtige land. M. G uit Tienen