Amazing Tours

Amazing Tours – onder deze naam organiseren we reizen naar andere bestemmingen dan Myanmar. Ook voor die reizen proberen we mooie routes samen te stellen aan een aantrekkelijke prijs. Het kan gaan om groepsreizen, waarbij  we de groepen niet te groot maken, met een Vlaamse reisleider die alles in goede banen leidt. Wij doen ons best om ook ter plaatse een Nederlandstalige gids vast te leggen. Of u kan ook weer kiezen voor een reis op maat voor koppels, kleine groepjes,… waarbij alles wordt aangepast aan uw wensen. Alles is mogelijk.

Op deze nieuwe website hebben we een rubriek voorzien voor ervaringen en foto’s van voorbije reizen. Als je deze graag met anderen wil delen, stuur ons uw foto’s of tekst met ervaringen toe en we zullen het graag op onze website plaatsen. Onder een andere rubriek “nieuws en weetjes”  vindt u het laatste nieuws uit de reiswereld, gaande van promoties, info over nieuwigheden of anekdotes uit de landen waar we reizen (kunnen) aanbieden.

Noteer dat Amazing Tours in België werkt  onder de vergunning van BTS-Travel Experts, een erkend reisagentschap (5985) met zetel in 2030  Antwerpen  Noordkaai, 21 – Straatsburgdok en dit met IATA vergunning . U reist dus onder bescherming van het garantiefonds reizen en toch aan de allerbeste voorwaarden.