Reizen op maat naar Myanmar

Momenteel zorgt Corona  en de politieke situatie in Myanmar ervoor dat we voorlopig niet naar Myanmar kunnen afreizen.
Zodra de situatie het weer toelaat, zullen we weer reizen naar deze unieke en prachtige bestemming organiseren.

REIZEN OP MAAT NAAR MYANMAR

Mingalaba, welkom in Myanmar, één van de meest authentieke landen van Zuidoost-Azië!      Het land was lange tijd afgesloten geweest van de buitenwereld en dat voel je nog steeds.    De mystieke sfeer van weleer is nog overal aanwezig. Myanmar is een fascinerende bestemming.   De Birmanen zijn vriendelijk en innemend. De natuur is indrukwekkend en prachtig. Een nog authentiek land verwacht jullie met haar schatten.

Door onze lange ervaring met deze bestemmingen vindt u in ons een uitstekende partner: het is onze grootste wens, u te mogen helpen bij de organisatie van uw reis.

Myanmar is een veilige bestemming maar sommige grensstreken kunnen onrustig zijn; we hebben het dan over streken die meer Noordelijk zijn gelegen. Onze basisprogramma’s houden er rekening mee. Zo zijn momenteel de streek van Mrauk U en Lashio niet toegankelijk voor toeristen.

Onze 10-daagse kennismakeringreis laat u toe de 4 hoogtepunten van het Land op een rustige manier te bezoeken. We geven hier ook een mogelijke verlenging aan een paradijselijk strand mee.   De mogelijkheden worden graag met u besproken.

Ons tweede basisprogramma AMAZING MYANMAR is een 18-daagse rondreis welke start en eindigt in Yangon. Naast de 4 ‘te doen Yangon-Bagan-Mandalay-Inle bezoeken we ook de Kayah Staat met de longnecks en de schitterende Pekhone en Samkar meren – de Kayin- en de Mon Staat met Hpa An – Bago en de Gouden Rots en we bezoeken ook Salay vanuit Bagan. Om dit programma in te korten of uit te breiden geven we u een aantal mogelijkheden.

Wie interesse heeft om terug te keren naar Myanmar hebben we ook nog een speciaal programma MYANMAR . Myanmar heeft veel te bieden in wij helpen u bijzonder graag.